Mesaj gönder
news

hırsızlığa karşı etiket kullanım aralığı

August 6, 2020

Akustik, manyetik ve radyo frekansı olmak üzere iki tür hırsızlık önleme etiketi vardır.Ayrıca hırsızlık önleyici yumuşak etiketler ve hırsızlık önleyici sert etiketler olarak ikiye ayrılırlar.Hırsızlığa karşı koruma yazılım etiketleri ve sert etiketlerin kodu çözülmezse veya kilidi açılmazsa, hırsızlık önleme anteninden geçer ve dışarı çıkarken alarm verir, böylece belirli hırsızlık önleme efektlerini elde edebilirler.Alışveriş yaparken, hırsızlık önleme etiketinin çıkarılması zor olduğu için, vicdansız tüketiciler için çalma niyetinden vazgeçerler.Öyleyse hırsızlık önleme etiketinin kapsamı nedir?

Hırsızlık önleme etiketi

Hırsızlık önleme etiketi, iyi algılama performansına sahiptir ve ürünün yüzeyine yapıştırmak için kullanılır ve ürün bilgilerini kapsamaz veya ürün ambalajına zarar vermez.Yumuşak etiket, uygun ve hızlı olan ve süpermarketler, ilaç depoları, özel mağazalar vb. alışveriş deneyimi.
板标.jpg
Hırsızlığa karşı sert etiket

Hırsızlığa karşı sert etiket, kararlı bir alarm işlevine sahiptir, ürüne güçlü bir şekilde takılabilir ve daha uzun bir hizmet ömrüne sahiptir.Sert etiket, yüksek dayanıklılığa sahiptir ve tekrar tekrar kullanım için yeniden etkinleştirilebilir.Esas olarak süpermarketler, giyim mağazaları, alet mağazaları vb. Gibi çeşitli sahneler için uygundur. Sıvı ve metal ambalajlarda kullanılabilir, hırsızlık için hazırlık kaybını etkili bir şekilde azaltır, mağaza karını artırır ve alışveriş deneyimini iyileştirir.

小榔头.jpg